Skip to content
: 13990 >> 15990 >> https://naracki.els.mk/profile/login
: contact@els.mk

Вработување

Вработување

Вработување

Еко Логистик Сервис е  растечка и стабилна компанија која нуди услуги на достава во Република Македонија, и со цел да го обезбеди вистинското ниво на услугата има се поголема потреба од голем тим.

За нашите вработени нудиме професионален развој, интернационални стандарди на работа, тимски дух, систем на бонуси, стабилно окружување за работа.

ОТВОРЕНИ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ

Во моментот сите работни позиции се пополнети. Следете го овој дел од страната, во најскоро време е можно да најдете оглас кој ќе ви овозможи професионален ангажман и градење на вашата работна кариера.