ЕЛС е бронзен спонзор на Третата годишна конференција за е-трговија во Македонија

Третата годишна конференција за е-трговија во Македонија годинава ќе се одржи онлајн, на 25-ти и 26-ти ноември 2020 година. Повеќе информации за Конференцијата можете да најдете на линкот https://www.ecommerceconference.mk/ Игор Гешовски е сопственик на Eco Logistic Service ELS и панелист на темата: „Достава: Преземање на екстра чекори за време на Ковид-19 кризата“.Тој е Магистер на…
Read more