ул.15-ти Корпус бр.1 Скопје
13990 :: 15990
naracki@els.mk

ЕЛС е бронзен спонзор на Третата годишна конференција за е-трговија во Македонија

ЕЛС е бронзен спонзор на Третата годишна конференција за е-трговија во Македонија

Третата годишна конференција за е-трговија во Македонија годинава ќе се одржи онлајн, на 25-ти и 26-ти ноември 2020 година. Повеќе информации за Конференцијата можете да најдете на линкот https://www.ecommerceconference.mk/

Игор Гешовски е сопственик на Eco Logistic Service ELS и панелист на темата: „Достава: Преземање на екстра чекори за време на Ковид-19 кризата“.Тој е Магистер на Економски науки и Банкарски менаџмент. Истакнат финансиски консултант на домашни и странски клиенти од областа на повеќе економски сфери. Од 2010 година е Медијатор. Активно учествува во стратегиско планирање,координација и реализација на програмите за привлекување на странски инвестиции во РМ, со особен придонес во областа на Медицината и Енергетиката. Експерт за логистика при Start Up бизниси. Сопственик на Интер-Конс ЛТД, Еко Логистик Сервис и др.компании во комeрцијалниот сектор. Eксперт во областа на едукација за употреба на канабисот во медицински цели, и Консултант на неколку компании меѓу кои и HAPA medical GMBH – Групација за медицински канабис во Европа.

 

Leave a Reply