ул.15-ти Корпус бр.1 Скопје
13990 :: 15990
naracki@els.mk

Физички лица

ЕКО ЛОГИСТИК СЕРВИС обезбедува поволни услови за транспорт на пратки за физички лица. Во одредувањето на цената за достава се зема во предвид бројот на пратки испратени од клиентот, како и типот на пратки, нивниот волумен, димензии и тежина.

ЕКО ЛОГИСТИК СЕРВИС располага со професионален поштенски систем за on-line внесувањe на индивидуални нарачки на пратки, групно внесување на повеќе нарачки на пратки од фајл и следење на Вашите пратки во реално време.

Стандардните услуги и цени можете да ги погледнете со клик тука