ул.15-ти Корпус бр.1 Скопје
13990 :: 15990
naracki@els.mk

Хабови

Еко логистик сервис отвори канцеларии во сите поголеми градови во земјата
Можете да го пронајдете најблискиот хаб со преглед на мапата или во листата на хабови подолу.

Вашите пратки можете да ги подигате или оставате за испорака во нашите канцеларии на следниве адреси:

 

• Скопје, ул. Манапо,ТЦ Карпош наспроти Сити Мол
• Скопје, ул. 15-ти Корпус бр.1
• Скопје, ул. Пластичарска.
• Скопје, Никола Карев 22б Меѓуградска Автобуска Станица
• Куманово, ул. Октомвриска Револуција бр.2/2
• Штип, Улица Партизанска бр. 40
• Кочани, ул. Димитар Влахов бр. 82
• Велес, Петре Прличко бр.3 Автобуска станица
• Струмица, Климент Охридски бр. 63
• Охрид,ул „Кленоец“ бр.2 Автобуска станица
• Битола, Никола Тесла 160 Автобуска станица
• Гевгелија, Јосиф Јосифовски бр.14
• Прилеп, Гоце Делчев 79 Нова Автобуска Станица
• Кичево, Булевар Ослободување бб-железничка станица
• Кавадарци, Охридска бр.1 Автобуска станица
• Гостивар, ул. Илинденска 256 а
• Делчево ул. Методи Митевски-Брицо бр.22
• Тетово ул.Борис Кидрич бб ( во близина на Автобуска Станица)
• Дебар, ул. Скопска бб
• Радовиш, Бул. Александар Македонски бб (позади Голдмак златара)
• Свети Николе, ул. Вера Циривири бр.2
• Крива Паланка,Св. Јоаким Осоговски бр.81