ул.15-ти Корпус бр.1 Скопје
13990 :: 15990
naracki@els.mk

Правни лица

ЕКО ЛОГИСТИК СЕРВИС обезбедува поволни услови за транспорт на пратки на правните лица. Во одредувањето на цената за достава се зема во предвид бројот на пратки испратени од фирмата, како и типот на пратки, нивниот волумен, димензии и тежина.

ЕКО ЛОГИСТИК СЕРВИС располага со професионален поштенски систем за on-line внесувањe на индивидуални нарачки на пратки, групно внесување на повеќе нарачки на пратки од фајл и следење на Вашите пратки во реално време.

Доколку сакате да дознаете повеќе за нашите услуги или да разговарате за можноста да склучите договор со нас, Ве молиме контактирајте не на телефонот 02 / 261 41 21, испратете ни е-маил на info@els.mk или испратете ни ги вашите информации преку нашата контакт форма и ние ќе Ве контактираме.

Стандардните услуги и цени можете да ги погледнете со клик тука